Openluchttheater 2006 en 2013 op het landgoed van de Zusters Julie Postel in Boxmeer
De musical "Boxmeer (her)leeft" en "Alles is Niets, Niets is Alles" werden opgevoerd  in een openluchttheater aan de oevers van het Meer voor het kasteel van de Zusters van Julie Postel.
Er waren twee podia opgebouwd , één voor het spel en één voor het live-orkest. Op de overdekte, verwarmde tribune konden ongeveer 800 toeschouwers plaats nemen. Er was een speciale horecatent en een artiestentent.
Een woord van dank aan de congregatie van de Zusters van Julie Postel is op zijn plaats voor het beschikbaar stellen van deze mooie, unieke locatie waar de oorsprong ligt van Boxmeer.

Speelplaats
Congregatie van de Zusters van Julie Postel
Er is een DVD van de productie te koop. Stuur een mailtje met je gegevens naar info@stichtingjapproductie.nl
Kosten € 7,50 excl. verzendkosten