Productieteam Stichtingjapproducties
Productieteam
Met veel enthousiasme heeft het productieteam, dat ook garant stond voor de organisatie van de musical “Alles is Niets, Niets is Alles” in 2006, de hoofden weer bij elkaar gestoken en ook de enorme klus in 2013 weer opgepakt.  Er is een stichting onder de naam “Stichting JAPProducties” opgericht. Het team bestaat uit: (vlnr op foto: Robert Philips (o.a. vergunningen-verzekeringen-financiële zaken, kaartverkoop,  Jos Heijnen (o.a. drukwerk-technische realisatie-inrichting podium), Jos Janssen - voorzitter stichting,  (o.a. pr-sponsors-inrichting), Twan Tacken (o.a. technische realisatie-inrichting artiestenplaats), Carmen Cremers (o.a. secretariaat), Piet Hinke (o.a. facilitaire zaken-paarden-technische realisatie) en Jan Peters (algehele coördinatie en regie).